ChocoLate
Hello! Wallo!

Annyeong Chocolate(s) . Welcome to my Chocolate World . I'm Syahni , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard . Kamsahamnida . ^3^


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


wey ding

Today is my cousin's wedding!!Her younger sister name Syarah,she also my classmate,,(klau bleh nak speking sampai abis tapi x terer english la)Hehehe,,k,skrang nk tunjuk gmbar yg kita ambik tadi,,,tapi x cntik la,,biasa la sape yg ambik,,,

tu kak sally ngan suami nYerr,,comel la diorang ni,,,(comell ke?)



yg pakai tudung purple tu la Syarah,yg tngah plak my sister 'ju'..yg pkai tudung ijau tu x kan x knal plak,,dye owner this blog tau,,,jangan main2,,


yg lagi 2 orang ni plak,,bestfriend Syarah la,,sape lagi kan??mestilah di jemput,,,x kan la x jemput kan??nnti majuk plak,,hihihi,,,jangan marah,,,(ala comil2)




ni sepupu sblh abah,,biasa lah muka penat,,yg x buat pape p0n penat ke??eh,maaf2,,jngan ada yg terasa tau,,

k,la,,dh mlm ni,,,nk tido,,papai,,,



Older Post | Newer Post