ChocoLate
Hello! Wallo!

Annyeong Chocolate(s) . Welcome to my Chocolate World . I'm Syahni , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard . Kamsahamnida . ^3^


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Cara nak tukar cursor kat blogskin


                                                                                                                       ello sume2!!!

saja nk testing wat tuto,,ahahaha,,,
klau x jadi ckp tau,,biasa lah kn first time,,hihihi,,
k,kita mula skrang,,

1.korang gi ke template

2.tekan F3,pastu search perkataan body {

3.pastu korang cari kod yg lbih kurang cam ni kat bwh perkataan body {

(boleh tkn gmbr tu klau nk nmpak lbih jelas)

  4.kalau korang dah jumpa url nyer, korang gntikan ngan url cursor yg korang nak okey,,,

then,korang preview dulu,
baru save,,thanks,,





Older Post | Newer Post