ChocoLate
Hello! Wallo!

Annyeong Chocolate(s) . Welcome to my Chocolate World . I'm Syahni , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard . Kamsahamnida . ^3^


Entries About Linkies


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Dilivered L0mO

- Assalamualikum for all reader -

Hari ini nak cerita pasal kamera Lomography
Bulan lepas my sister and I ada buka sebuah blog yang sangat comel...
Korang mesti dah tau kan blog sape...It is MIRAA HUSSIN's blog...
ada ternampak dye jual kamera lomo yang sangat unik kat blog dye!
.
.
.
Disebabkan rasa ingin tahu...
Kitorang p0n TERbeli kamera tu...
*hehehe,konon terbeli*

.
-k,nak tunjuk gambar nye-
.

yang flowery tu kakak nye...lagi 1 tu kita nye la kan ^^, 


\
gambar yang sama cuma senget skit... *itu p0n nak cakap ke??*
eh,kucing pon nk posing jugak ke???hahaha..x pe laa...sekali sekala...

Lomo ni sampai rumah semalam...dah lama jugak tunggu...
kalau korang berminat nak beli ..pegi laa blog Kak MIraa ...
-Okey,itu je setakat ni...Assalamualaikum-

Older Post | Newer Post